Все про вагітність, пологи
і виховання малюка
» » Цікаві конкурси для підлітків

Цікаві конкурси для підлітків

3-03-2015, 21:16
89047
0
Цікаві конкурси для підлітків
Для дітей, які вступили у підлітковий вік, думка друзів у багатьох випадках є вирішальним. І якщо на носі день народження вашого сина чи доньки, з приводу якого вирішено провести вечірку з друзями, то ніяк не обійтися без цікавих і смішних конкурсів для веселої компанії підлітків.
Подібні розваги припадуть до смаку як дітям 12-13 років, так і хлопцям і дівчатам старшого віку. Будь-яке свято має супроводжувати веселощі, а якщо це будуть прикольні конкурси для підлітків з призами та подарунками, то вечірка вдасться на славу! Та й компанія дорослих часом не відмовиться весело провести час, взяти участь у незвичайних іграх і змаганнях.

Смішні конкурси для вечірок для підлітків



  • «Виступає Вєрка Сердючка» . Напевно, самі прикольні конкурси - з переодяганнями. Надайте учасникам (хлопчикам) «атрибути» Вєрки Сердючки: берет або перуку, картату спідницю, блискучу кофточку і два повітряні кульки. Хлопці повинні по черзі переодягатися, виходити і пародіювати відомого коміка. Наприклад, завдання може полягати в тому, щоб виголосити на честь іменинника тост в стилі Сердючки. Перемагає той, кому найкраще вдалася пародія.

  • «Каляки-маляки» . Дуже смішна гра, яка обов'язково сподобається дітям. Сенс її полягає в наступному: провідних називає 10 слів (бажано іменників), а гравці повинні швидко зобразити це слово на аркуші паперу у вигляді малюнка. На кожне слово дається буквально 5 секунд, а використовувати букви, звичайно, забороняється. Потім кожен гравець повинен озвучити те, що він намалював, якщо, звичайно, розбере свої «каляки-маляки».

  • «Сюрприз з сумки» . Під музику в центр кімнати виноситься сумка, куди попередньо поклали всілякі смішні предмети: косинки, діряві шкарпетки, дитячі памперси і соски, капелюхи, підтяжки і т. п. Кожен гість вечірки повинен дістати з сумки один предмет і надіти його на себе, не перериваючи танцю, що зазвичай відбувається під веселий сміх публіки.

  • 4. «Посадив дід ріпку» . Вам знадобиться дитяча книжка з казками. Ведучий - зазвичай іменинник - з виразом читає казку, підставляючи замість назв персонажів імена своїх гостей. Виходить дуже смішно! Можна читати і інші казки. «На ура» йдуть «Червона шапочка», «Курочка Ряба», «Теремок» та інші російські народні казки.

  • Наступний конкурс - «Як курка лапою» - полягає в тому, що гості змагаються в тому, хто краще підпише листівку імениннику ногою! Зазвичай для цього використовується аркуш ватману, на якому всі по черзі вправляються в цьому нелегкому мистецтві каліграфії.


  • Конкурси для підлітків з призами



  • «Джунглі» . Попередньо потрібно розвісити посеред кімнати на довгих нитках різні предмети (вони ж будуть призами і повинні вибиратися залежно від віку та інтересів хлопців). Кожному гостю по черзі зав'язують очі шарфом, потім «розкручують» його, щоб він втратив орієнтацію, і дають в руки ножиці. Мета - обрізати мотузку і отримати подарунок.

  • «Безпрограшна лотерея» . Зберіть в мішок або коробку різні дрібні предмети: прищіпку, брязкальце, носовичок, коробок сірників і т. п. Предметів повинно бути рівно стільки, скільки гостей буде на святі. Кожен з них повинен витягнути свій «приз», при цьому господар вечірки озвучує до кожного подарунку смішний коментар, наприклад: «Вам дісталася прищіпка - кращий засіб від нежиті!».

  • «Квест» . Кожному гостю видається карта скарбу - призу, який попередньо був захований в затишному місці. Хто
    Цікаві конкурси для підлітків
    перший знайде - той і отримає!

  • «Подарунок» . Візьміть невеликий предмет, який буде призом, і покладіть її в коробку відповідного розміру. Оберніть папером, а зверху напишіть загадку. Потім знову оберніть папером, а зверху напишіть ще одну загадку. Таких шарів можна зробити до 10. Пустіть цей «подаруночок» по колу, і нехай кожен намагається відгадати загадку. Як тільки одна з них отгадана - здирайте цей шар обгортки і приступайте до наступного. Виграє той, хто відгадав останню загадку і відкрив коробку. А можна заздалегідь домовитися і вручити приз імениннику - такий конкурс цілком можна влаштувати на день народження підлітка.
Читайте також
Новорічні конкурси для дітей і дорослих
Новорічні конкурси для дітей і дорослих
Щоб не нудьгувати, і тим більше не заснути в новорічну ніч, варто ґрунтовно підійти до побудови плану розважальних заходів для дітей та дорослих.
Конкурси для дітей 12 років
Конкурси для дітей 12 років
12 років - це серйозний відрізок життя дитини, адже він вступив на перехідний вік, а значить змінилися потреби, бажання та інтереси. Звичайними
Конкурси для дітей 7-ми років
Конкурси для дітей 7-ми років
Яке свято для дітей 7-ми років обходиться без веселих та цікавих конкурсів! Змагаючись і граючи, діти чудово проводять час разом. У нашій статті ми
Танцювальні конкурси для дітей
Танцювальні конкурси для дітей
Чим ще можна урізноманітнити свята для дітей? Звичайно конкурсами! А як зробити так, щоб було весело абсолютно всім? Танцювальні конкурси
Конкурси на дитячий день народження
Конкурси на дитячий день народження
Так чудово запросити жваву, веселу компанію друзів на день народження! Організовуючи дитяче свято вдома, варто завчасно подбати про розважальній
Дитяча лотерея на день народження
Дитяча лотерея на день народження
Коли організація дитячого дня народження лежить на батьківських плечах, то, безсумнівно, програма розваг стоїть не на останньому місці. Конкурси і