Все про вагітність, пологи
і виховання малюка
» » Осінні дитячі куртки

Осінні дитячі куртки

25-02-2015, 20:13
5679
0
Осінні дитячі куртки
Осінь - дуже мінливий час року. То погожий сонячний день, то холодний дощ з пронизливим вітром. Як одягнути дитину , щоб він не переохолодився і не пітнів? Насамперед, слід звернути увагу на правильний вибір дитячої куртки на осінь.
Куртки для дітей на весну і осінь можна без проблем придбати в магазині, на ринку або в інтернет-магазині. Асортимент вражає різноманітністю фасонів, кольорів і розмірів. Але як правильно вибрати гарну дитячу куртку?
Осінні куртки для дітей повинні бути якісними, практичними і зручними. При цьому дуже важливо, щоб дитині в куртці було комфортно, тепло і він із задоволенням її носив.

Поради щодо вибору дитячої куртки на осінь



  • Водостійкість і надійний захист від вітру має основне значення при виборі осінніх дитячих курток. Щоб у випадку дощу дитина не промок - верхній шар повинен бути з водовідштовхувальних матеріалів, а нижній шар з натуральних (бавовни, фланелі тощо). Таке поєднання допоможе зберегти тепло і буде вбирати надлишки вологи, якщо дитина сильно спітніє.

  • Простота в одяганні і знятті куртки дозволить розвивати самостійність у питаннях виходу на вулицю.

  • Якість. Щоб не довелося займатися нескінченно ремонтом куртки, слід звернути увагу на якість тканини, швів і фірму-виробника.

  • Легкість прання. Куртка обов'язково повинна легко прати, сушити і зберігати свій зовнішній вигляд. Діти дуже рухливі і швидко брудняться. Тому буде зручно, якщо тканина легко чиститися від брудних плям.

  • У вироби гарної якості обов'язково є застібки, зав'язки і інші фіксатори, допомагають максимально підігнати модель під дитину.

  • Справність блискавок, кнопок. Не повинно бути погано прострочені швів або плям.


  • Що слід враховувати, підбираючи дитині куртку на осінь?



  • Купувати за розміром . Куртка повинна бути вільною, щоб не утрудняти рухів, але і не занадто великий. Для збереження тепла повинна бути вільна повітряний прошарок. До того ж, якщо на вулиці холодно - можна додатково одягнути светр.

  • Довжина може бути будь-якою. Але враховуючи підвищену активність дітей, занадто довга куртка буде сковувати рухи, а надто коротка - може призвести до простудних захворювань.

  • Капюшон завжди корисний. Може додатково захистити від вітру, так і від дощу. Дуже зручно, якщо є можливість його відстібати.

  • Манжети рукавів на гумках або липучках захистять від холоду.

  • Кишені. Діти обожнюють використовувати кишені для зберігання різних дрібниць. А батькам зручно в них покласти носову хусточку або телефон.


  • При підборі дитячих курток на весну-осінь слід враховувати також і стать дитини. Для дівчаток на осінь підійдуть не тільки дитячі куртки, але і пальто, плащі, куртки з капюшонами або куртки. Маленькі модниці віддадуть перевагу привабливим виробам зі стразами, аплікаціями, бантиками тощо
    Для хлопчиків важливо, щоб дитячі куртки на осінь були зручні і витривалі. Тому хорошим рішенням може бути всесезонна куртка з підстібкою. Теплий базовий шар і проміжний шар під ним дозволять носити її в будь-яку погоду.





    Осінні дитячі куртки

    Осінні дитячі куртки

    Осінні дитячі куртки

    Осінні дитячі куртки

    Осінні дитячі куртки

    Осінні дитячі куртки






    Вдалої покупки!
Читайте також
Дитячі весняні куртки для дівчаток
Дитячі весняні куртки для дівчаток
Весна взяла гору і, здається, теплі деньки вже не за горами! Саме час міняти дитині гардероб на більш легкий, весняний. Яку курточку вибрати
Дитячі куртки для хлопчиків - весна
Дитячі куртки для хлопчиків - весна
Ось і настала весна - теплі, сонячні дні все частіше приходять на зміну сірим холодним зимовим днях, а значить - пора змінити гардероб собі і діткам.
Дитячі весняні куртки
Дитячі весняні куртки
Комбінезон або куртку, - що краще вибрати для дитини? Цим питанням щодня задаються багато турботливих матусь. Адже сьогодні таке розмаїття моделей,
Дитяча куртка-парку
Дитяча куртка-парку
Куртки-парки грунтовно осіли в нашому гардеробі, не тільки дорослому, але й в дитячому. Багатьом батькам за душі фасон цих виробів, адже вони добре
Дитячі куртки на осінь для хлопчика
Дитячі куртки на осінь для хлопчика
Хлопчаки на вулиці проводять досить багато часу, вони надзвичайно рухливі в будь-який час року. Тому важливо зробити обдуманий вибір, купуючи для
Зимові куртки для дітей
Зимові куртки для дітей
Вибір дитячого одягу на зиму - ціла наука. Зимова куртка для дитини, в першу чергу, повинна бути теплою, водовідштовхувальним і малюкові в ній