Все про вагітність, пологи
і виховання малюка
» » Дерев'яні санки

Дерев'яні санки

25-02-2015, 20:37
3200
0
Дерев'яні санки
У наш час нікого не потрібно нікого переконувати, що найбільш екологічні санки - дерев'яні. Використання твердих порід дерева при їх виробництві робить дерев'яні санчата не менш міцними, ніж їх пластикові або металеві аналоги. Найбільш поширеною породою дерева, що використовується на виробництві, є бук. Міцність цього дерева дозволяє робити санки самих різнопланових модифікацій і конструкцій, починаючи від звичайних ретро-моделей, закінчуючи сучасними складними. Відчуйте сніжне подих зими, несучись із запаморочливою швидкістю з гірки! Покажіть малюкові своїм прикладом, як потрібно правильно гуляти з санками взимку!

Види дерев'яних санок



Видів дитячих санок з дерева досить багато, ми пропонуємо розглянути найбільш популярні і затребувані їх варіанти.


  • Дуже непогані (як для катання, так і для зберігання) дерев'яні складані санки. Вони оснащені механізмом складання, що дозволяє економити місце в той час, коли вони не використовуються. Наявність механізму для складання ніяк не відбивається на міцності конструкції, а також на зручність катання.

  • Дерев'яні санки для двійні відмінно вирішують проблему з активним зимовим відпочинком для сімей з двома дітьми приблизно однакового віку. Купівля таких санок покладе край постійним війнам між дітьми за право сидіти попереду. Після покупки таких саней прогулянки стануть спокійніше на радість батькам.

  • Вінтажні моделі дерев'яних саней дозволяють повною мірою відчути принадність швидкісного спуску. Такі моделі трохи важкуваті, але за рахунок цього вони більш стійкі, не так часто перевертаються, дозволяють розвинути досить велику швидкість.

  • Санки зроблені з дерева, зі спинками, довгими ручками чудово підійдуть для прогулянок з малюками. Дитині буде в них зручно їхати за рахунок спинки, а для батьків не складе праці везти санки з допомогою високої ручки. Якщо у вашій родині є дитина 1-3 років, то кращого варіанту вам не знайти.



  • Вибираємо санки правильно

    Ми пропонуємо керуватися наступними рекомендаціями, щоб, вибираючи дитячі дерев'яні санчата, ви не потрапили в халепу.


  • Спочатку варто звернути увагу на матеріал, з якого вони виготовлені. Кращі санки або сани, виготовлені з бука.

  • Не менш важлива і акуратність обробки деревини. Намагайтеся вибирати санки з гладко обробленою поверхнею. Якщо бачите задирки або технічні дефекти деревини, то краще відмовитися від покупки таких санок.

  • При покупці дитячих санок з дерева звертайте увагу на їх покриття. Лак повинен бути гладким і однотонним. Покривати виріб він повинен повністю, також переконайтеся в тому, що він вологостійкий. Якщо санки покриті дешевим лаком, то дерево буде сиріти, а це значить, що санки зіпсуються вже після першої сушіння.

  • Дуже непогано, якщо буде зроблений на користь дерев'яних санок з ручкою. Ця «зручність» не раз виручить вас на прогулянці, особливо якщо пасажир малий. Штовхаючи санки перед собою, ви будете впевнені в тому, що малюк не випав по дорозі.

  • Дерев'яні санки
    Зверніть увагу, щоб полози санок були посилені металевими пластинами. Ця особливість значно подовжує термін їх служби, а ще дозволяє розвивати більшу швидкість на спуску. До металу не так сильно прилипає сніг, як до дерева, тому сила тертя буде меншою.


  • Також подумайте про покупку спеціального матрацика для санок , який зробить катання ще більш комфортним.
    Не відмовляйте собі і дитині активних зимових прогулянок. Відвідування гірки буде для нього вкрай корисним. Адже на саночках потрібно не тільки кататися, їх ще доводиться завозити на гору. Така фізкультура на зимовому повітрі буде дуже корисна вашому озорнику.
Читайте також
Санки-коляска для двійні
Санки-коляска для двійні
У зимовий період особливо важко гуляти відразу двома малюками, адже колясці набагато складніше їздити по снігу, а тому, і без того подвійне
Санки для новонароджених
Санки для новонароджених
Якщо ви живете в сніжному регіоні і вам пощастило стати батьками взимку, можливо, ви зіткнетеся з проблемою, що котити коляску по снігу дуже
Санки для двійні
Санки для двійні
Напередодні зими багато щасливі батьки двійнят замислюються про вибір санок для малюків. І відразу постає питання, як бути: купити двоє саней чи
Санки-коляска з коліщатками
Санки-коляска з коліщатками
Прогулянки взимку з малюком для багатьох батьків стає справжнім випробуванням з подоланням заметів і нерівностей доріг. Спеціально для регіонів, де
Санки ватрушки
Санки ватрушки
Однією з найвеселіших зимових забав є катання з гірки на ковзанах, санях і ватрушках. Правда останні не так поширені, але катання на них дарує масу
Дитячі льодянки
Дитячі льодянки
Мабуть, всі діти і чимала частина дорослих з нетерпінням чекають зими, щоб вдосталь покататися з гірки. Як весело летіти по слизькому льоду на санках