Все про вагітність, пологи
і виховання малюка
» » Дощовик на коляску

Дощовик на коляску

5-03-2015, 09:42
792
0
Дощовик на коляску
Як часто в холодний осінній день мамам, незважаючи на погоду, доводиться укладати своє чадо в коляску і, долаючи всі погодні умови, виконувати свій обов'язок під кодовою назвою «година на прогулянці».
Що ж стає товаром першої необхідності при цьому? - Звичайно, дощовик на прогулянкову коляску.
Сумнівна користь силікону
Вибираючи підходящий аксесуар, батьки, перш за все, шукають універсальний дощовик на коляску - щоб і в дощ, і в сніг, і в град їхнє чадо було захищено від природних «небезпек». Однак, як це не парадоксально, найбільшою небезпекою на прогулянці з дощовиком виявляється сам дощовик.
Якщо люлька коляски сама по собі невелика, надягти на неї нейлоновий або силіконовий дощовик, означає помістити дитину в тепличні умови. Такі умови сприятливі для росту рослин, але вашій дитині на прогулянці потрібен, перш за все, кисень. Тому прогулянки під дощовиком навряд чи можуть бути названі корисними.
Значно більший оздоровчий ефект від прогулянки «на вулиці» може бути досягнутий не виходячи з дому. У дощовий осінній або весняний день виставте коляску на балкон або поставте її поряд з широко розкритим вікном. Повірте, від такої прогулянки буде більше користі, ніж від прогулянки під дощовиком, і вам, і вашому малюкові.
А «дихаюча тканина»?
Але як бути морозним зимовим днем, коли вікна на годину не розгорнеш? Серед товарів, пропонованих для дітей, часто можна побачити так званий «зимовий дощовик на коляску». На відміну від своїх нейлонових побратимів вони виконані з морозостійких матеріалів, найчастіше з тканини. Тканинний дощовик на коляску чи дощовик-плащівка, як здається, повинні пропускати більше повітря. Однак закличемо на допомогу здоровий глузд. Якщо б такий дощовик дійсно пропускав би повітря, то разом з тим, він пропускав би і вологу в коляску. Яка б тоді від нього була користь?
«Ні краплі, ні краплі дощу ми не боїмося»
Насправді, батьки, які оберігають своїх дітей від контакту з природними умовами, роблять малюкам «ведмежу послугу». Слід пам'ятати правило: чим менше дитина, тим краще він пристосовується до наявних умов. Тому звикати до умов країни, де він буде рости, дитині
Дощовик на коляску
необхідно відразу після пологового будинку (хоча і поступово, раз вже пологи відбувалися не на природі). І нічого страшного в тому, що на його ніжну шкіру потрапить кілька дождинок або сніжинок, немає. А на випадок сильного снігопаду або зливи краще подбати про влагоотталкивающем чохлі для коляски і її надійно працює капюшоні.
Підіб'ємо підсумок. Дощовик на коляску може розглядатися як необхідний засіб тільки для тих батьків, яким необхідно вискочити у справах на вулицю в негоду, прихопивши з собою дитину. Але він не може використовуватися як аксесуар для тривалих прогулянок.
Однак і в першому випадку доцільно замість покупки дощовика розглянути варіант придбання слінга. У поєднанні з парасолькою, слінги та «кенгурушки» можуть значно перевершити по функціональності і мобільності дощовики на коляску будь-якого класу.
Читайте також
Коляска-люлька для новонароджених
Коляска-люлька для новонароджених
Сьогодні особливою популярністю користуються багатофункціональні коляски. Але далеко не всі розділяють любов до трансформерам. Багато батьків
Прогулянкові коляски з перекидною ручкою
Прогулянкові коляски з перекидною ручкою
Дуже часто, вибираючи прогулянкову коляску з фіксованою ручкою мами стикаються з ситуацією, коли малюк відмовляється у ній сидіти, не побачивши маму.
Прогулянкова коляска для зими
Прогулянкова коляска для зими
Вибір коляски для прогулянок з малям в чому визначається сезоном і умовами, в яких ці прогулянки будуть відбуватися. І якщо синоптики обіцяють вам
Москітна сітка на коляску
Москітна сітка на коляску
Одним з необхідних аксесуарів для коляски є спеціальна москітна сітка, яка захищає малюка від комах, пилу і частинок сміття. У продажу можна зустріти
Матрац в коляску
Матрац в коляску
Багато батьків недооцінюють важливість покупки якісного матрацика в коляску для новонародженого, забуваючи про те, що малюк проводить в ній деколи не
Санки-коляска з коліщатками
Санки-коляска з коліщатками
Прогулянки взимку з малюком для багатьох батьків стає справжнім випробуванням з подоланням заметів і нерівностей доріг. Спеціально для регіонів, де