Все про вагітність, пологи
і виховання малюка
» » Зачіски для дітей

Зачіски для дітей

3-03-2015, 20:55
6086
0
Зачіски для дітей
Зачіски для дітей повинні бути простими в укладанні, добре тримати волосся і при цьому, звичайно, бути модними і стильними. Як дівчаткам, так і хлопчикам, волосся не повинні заважати під час гри, навчання та інших видів діяльності. Довге волосся не варто залишати розпущеним, вони будуть не тільки заважати, але і дуже заплутаються, після чого їх буде складно і боляче розчісувати. В домашніх умовах можна зробити гарні зачіски для дітей, які не вимагає додаткових і спеціальних укладок, але при цьому буде виглядати дуже модно і оригінально. А при підготовці до великого урочистого свята, якщо дитина зможе довго і спокійно сидіти на одному місці, можна скористатися послугами стилістів в перукарських салонів.

Зачіски для дітей: дівчатка


Маленькі дівчатка завжди наслідують своїм мамам, а також хочуть виглядати краще своїх садовських або шкільних подруг щодня, і подобатися хлопцям. Тому деякі батьки замислюються про те, як швидко зробити дитині красиву і нескладну зачіску. Звичайно, кожен день в навчальний заклад шикарну укладання з безліччю блискучих аксесуарів не будеш носити, але є безліч стильних і красивих зачісок, які допоможуть здивувати однолітків і в повсякденному житті.
Розглядати класичні високі хвостики з бантами або просту косу не будемо. Представимо вашій увазі модні зачіски для дітей, які мами зможуть робити своїм дочкам, враховуючи їх довжину волосся.
Звичайно, варіантів зачісок на довге волосся дітям будь-якого віку набагато більше, так як довжина дозволяє заплітати їх у різні форми.
Якщо волосся розділити на дві частини зигзагоподібним проділах, закрутити їх в «вузлик», то така зачіска відмінно замінить два звичайних хвостика, буде виглядати ексклюзивно і красиво.
href="/sites/default/files/ekaterina/prichyoski_dlya_detey_1_.jpg">
Зачіски для дітей


А якщо донька дуже любить коси, їх можна заплести за контурного краю голови і ззаду в нижній частині потилиці з'єднати і закріпити красивими шпильками.
Зачіски для дітей


Ще одним варіантом може бути переплетення хвостиків хрест-навхрест, починаючи знизу і піднімаючись вгору. Для цього вам потрібно тільки запастися гумками і зав'язувати хвостики, переплітаючи навскоси їх між собою. Вгорі кінцеві хвостики можна зав'язати красивими бантами або шпильками.
Зачіски для дітей


Такі зачіски робляться швидко, не забираючи багато часу вранці. Їх можуть носити дівчатка, як з чубчиками, так і без них.
Для того, щоб робити дітям гарні зачіски на середні волосся, можна використовувати плойку і обруч для збору волосся або робити зачіску «павутинку». Ще можна скручувати волоссячко в тоненькі смужки, скласти їх у кілька разів і зав'язувати кожну таку згорнуту пасмо красивою гумкою, прикрасивши веселими шпильками у вигляді ромашок, метеликів і т. д.




Зачіски для дітей

Зачіски для дітей

Зачіски для дітей





Зачіски дітям на короткі волосся робити простіше всього, вони не вимагають складних плетінь їх можна просто красиво начесать і укласти.
Зачіски для дітей

Зачіски для маленьких дітей можна прикрасити обручем з великою квіткою,
Зачіски для дітей

або яскравими шпильками.
Зачіски для дітей

Зачіски для дітей: хлопчики


З одного боку здається, що з зачісками у хлопчиків немає нічого складно, а з іншого - обмежена кількість варіантів і немає де «розгулятися». Найпростіший спосіб - довіритися перукаря, який зробить модну й акуратну стрижку вашому синові.




Зачіски для дітей

Зачіски для дітей

Зачіски для дітей





Але якщо він хоче щось зовсім оригінальне і не любить зайвий раз сидіти в перукарнях, то можна вдома скористатися маминим феном, фиксационным лаком, пінкою або гелем для волосся. З їх допомогою можна зробити укладку в стилі Девіда Бекхема.
Зачіски для дітей

Можна створити творчу недбалість, або «скуйовдженість» волосся. Для цього необхідно розчісувати мокре волосся проти росту волосся і одночасно підсушувати феном, потім взяти окремі пасма, змастити гелем, трохи скрутити їх і все побризкати лаком для того, щоб довше трималася укладання.
Зачіски для дітей
Читайте також
Зачіски дітям на випускний в дитячому саду
Зачіски дітям на випускний в дитячому саду
Щоб завершити образ юної принцеси або принца на випускному балу в дитячому саду, необхідним елементом вигляду є створення красивої зачіски. Можна
Дитячі зачіски на кожен день
Дитячі зачіски на кожен день
Маленькі модниці прагнуть у всьому наслідувати своєю красивою мамі і виглядати привабливо кожен день, адже мистецтво бути жінкою формується роками, з
Легкі зачіски в школу
Легкі зачіски в школу
Зачіска в школу повинна відповідати деяким вимогам: бути досить суворої, не заважати навчальному процесу та бути достатньо простою, щоб її створення
Святкові зачіски для дівчаток
Святкові зачіски для дівчаток
Навіть самого ошатного сукні не достатньо для створення по-справжньому святкового образу дівчинки. Завершальним акордом буде гарна зачіска! Розповімо
Дитячі зачіски на короткі волосся
Дитячі зачіски на короткі волосся
Короткі волосся доньки - зовсім не привід позбавляти її різноманіття зачісок. Використовуючи нескладні техніки плетіння, різні аксесуари і способи
Зачіски для дівчаток в садок
Зачіски для дівчаток в садок
Однією з турбот мам дівчаток, які відправляють дітей в садок, є зачіска, яка повинна зберігатися практично весь день. У нашій статті ми розповімо про