Все про вагітність, пологи
і виховання малюка
» » Зимові куртки для дітей

Зимові куртки для дітей

26-02-2015, 13:44
3671
0
Зимові куртки для дітей
Щоб для дитини зимовий період асоціювався лише з приємними емоціями від прогулянок на свіжому повітрі, потрібно подбати про вибір гарної зимової одягу, в якому дитині буде тепло і комфортно. Якщо малюк ще лежить у колисці і зовсім мало рухається, то йому знадобиться хороша теплий одяг, яка дозволить зберегти тепло тіла, адже без руху дитина ризикує швидко замерзнути у невідповідному вбранні.
Діткам постарше вже знадобиться дещо інша одежина, адже активний рух призводить до підвищеного потовиділення, а при охолодженні тіла, можлива застуда. Щоб цього не сталося необхідно вміти грамотно вибирати зимові куртки для дітей.

Як вибрати зимову куртку дитині?


Основний критерій вибору - наповнювач і матеріал верхнього шару одягу. Вибір теплих зимових курток для дітей зовсім не означає, що вони повинні бути великими і важкими, адже в них дитина відчуває себе неповоротким.
Курточка повинна бути легкою, щоб малюк не втомлювався під час прогулянок від її ваги, і, звичайно ж, зручною. Не варто купувати одяг на виріст з розрахунком на два роки вперед, адже в ній куртці дитині буде некомфортно, занадто велика повітряна прошарок не дозволить підтримувати необхідний мікроклімат всередині і малюк ризикує замерзнути. Та й зовнішній вигляд такої одягу виглядає безглуздо.

Наповнювач зимових курток для дітей


Найбільш популярними й актуальними складовими верхнього дитячого одягу залишаються пух, холофайбер та тінсулейт. Пухові куртки дуже легкі і дітям в них зручно гратися на морозі, без побоювання замерзнути. Недолік такого одягу в тому, що якщо вона пошита неякісно, то пух після прання збивається і вже не виконує своїх функцій.
Такі сучасні матеріали, як тінсулейт і холофайбер давно вже залишили позаду синтепон з силіконом. Обидва матеріали мають відмінні теплоізоляційні якості і чудово витримують багаторазове прання, не втрачаючи при цьому своїх властивостей. Одяг з тинсулейта трохи легше по вазі і дорожче за ціною.
Наявність теплої флісової підкладки в куртці дуже бажано, адже цей матеріал здатний затримувати тепло тіла в прошарках між ворсинками. А ще він дуже м'який і приємний, що подобається і дорослим і дітям.
Популярні види зимових курток
Як для дорослих, так і для дітей, у продажу зараз є зимові куртки - парки. Їх перевага в тому, що завдяки своїй подовженою формою, вони чудово захищають від холоду, не обмежуючи при цьому руху. В такому одязі не страшно, якщо малюк раптово вирішить посидіти в заметі. Багато моделей мають низом і на талії стягують гумки, завдяки яким холод не проникне всередину при будь-яких обставин.
Найбільш затребувані на сьогодні - це мембранні зимові куртки для дітей . Завдяки особливій конструкції зовнішнього шару вони непродуваемы і з легкістю відводять зайву вологу зсередини, якщо дитина раптом спітніє. Такий одяг потрібно купувати активним діткам і одягати під неї термобілизна , але ніяк не в'язані светри, інакше ефект не буде досягнутий.




Зимові куртки для дітей

Зимові куртки для дітей

Зимові куртки для дітей

Зимові куртки для дітей

Зимові куртки для дітей

Зимові куртки для дітей
Читайте також
Дитячі куртки для хлопчиків - весна
Дитячі куртки для хлопчиків - весна
Ось і настала весна - теплі, сонячні дні все частіше приходять на зміну сірим холодним зимовим днях, а значить - пора змінити гардероб собі і діткам.
Дитячі весняні куртки
Дитячі весняні куртки
Комбінезон або куртку, - що краще вибрати для дитини? Цим питанням щодня задаються багато турботливих матусь. Адже сьогодні таке розмаїття моделей,
Дитячі куртки на осінь для хлопчика
Дитячі куртки на осінь для хлопчика
Хлопчаки на вулиці проводять досить багато часу, вони надзвичайно рухливі в будь-який час року. Тому важливо зробити обдуманий вибір, купуючи для
Зимові комбінезони для дітей
Зимові комбінезони для дітей
Зимовий комбінезон дитині не так-то й легко вибрати. Сьогодні на ринку представлений настільки широкий асортимент, що можна легко заплутатися, що ж
Як вибрати зимове взуття дитині?
Як вибрати зимове взуття дитині?
Для молодих батьків перша зима дитини є справжнім випробуванням! Як правильно вибрати одяг, підібрати підходящу зимове взуття, - завдання не з
Осінні дитячі куртки
Осінні дитячі куртки
Осіння мінлива погода змушує батьків бігти в магазини за покупками для дітей, і, в першу чергу, це куртки. Як правильно вибрати дитині куртку на