Все про вагітність, пологи
і виховання малюка
» » Дитячі куртки на осінь для хлопчика

Дитячі куртки на осінь для хлопчика

31-01-2016, 17:30
4016
0
Дитячі куртки на осінь для хлопчика
В залежності від того, яка буде погода, в гардеробі для хлопчика повинно бути мінімум дві дитячі куртки на осінь. Адже температура нестійка і теплі сонячні деньки, коли можна обмежитися лише вітровкою, змінюються справжнім негодою, і тоді краще одягнути дитину тепліше, щоб уникнути переохолодження.
Куртки для підлітків-хлопчиків на осінь і для дітей молодшого віку відрізняються тільки фасоном і розміром, а ось використовувані при пошитті аналогічні матеріали. Дитина будь-якого віку повинен відчувати себе комфортно і тепло при різній погоді.
На що варто звернути увагу?
Вибирати куртку слід не тільки по зовнішньому вигляду, але і заглянувши на етикетку. Адже там криється вельми корисна інформація. Так, деякі вироби не можна піддавати машинного прання та їх чистять тільки в хімчистці, а це, погодьтесь, абсолютно незручно, адже хлопчаки часто марают одяг.
Деякі куртки категорично забороняється прасувати гарячою праскою, щоб утеплювач всередині не зіпсувався, і більшість з них не стираються при температурі вище 40°С. Вироби з утеплювачем тінсулейт, рекомендують активно струсити і поплескати для того, щоб матеріал розправився і правильно розподілився всередині, не збиваючись.
Куртку на хлопчика, куплену на осінь, рекомендується прати рідким засобом для прання верхнього одягу. Воно дбайливо відноситься до тканини, не впливає на яскравість відтінку, а також краще вимивається при полосканні.
Які бувають осінні куртки?
Найтонша куртка дитяча на весну-осінь для хлопчика – це вітровка. Вона дуже легка і найчастіше виконана з непродуваемого матеріалу з водовідштовхувальним просоченням. Така курточка часто має м'яку флісову підкладку і в'язаний трикотажний манжет, який перешкоджає проникненню холоду в середину.
Наступний вид куртки для хлопчиків на осінь – утеплені вироби. Вони крім флісовій або інший теплою підкладки утеплені ще й шаром синтепону, силікону або тинсулейта. Всі ці матеріали використовуються і в зимовому одязі, але набагато більшої товщини, ніж осінній.
Деякі осінні куртки для хлопчиків досить короткі і доходять лише до талії. Але існують такі моделі, які мають подовжений силует, спеціально розраховані на більш низькі температури.
Бажано, щоб куртки для негоди прикривали стегна, щоб уберегти дитину від дощу у вітряну погоду. Багато моделей курток на осінь для хлопчиків оснащені знімним капюшоном, який дає додатковий захист від вітру і дощу.
До модних моделей цього сезону відноситься стьобаний куртка для хлопчика на осінь. Така верхній одяг не тільки гарна зовнішньо, але і практична, адже після прання вона зберігає свій первозданний вигляд і внутрішній наповнювач в ній не збивається.
Не виходить з моди ось уже кілька сезонів куртка-парку на осінь для хлопчиків. Перевага її полягає в тому, що вона призначена для пізньої осені з холодною погодою. Її відмінність від звичайної куртки в тому, що така верхній одяг має більшу довжину, ніж проста куртка, а також у неї є стягивающийся пояс-шнурок на талії, що дозволяє краще зберегти тепло тіла.
Вибирати куртку на осінь своєму хлопчикові бажано, беручи під увагу його вимоги і побажання. Особливо це стосується дітей підліткового віку, які деколи і самі не знають, чого вони хочуть.
Але все ж варто переконати дитину, що краще придбати зручну і теплу модель, ніж віддати данину моді, і носити занадто тонкий і холодну одяг. Правда сучасний ринок зараз рясніє осінньої верхнього одягу на будь-який смак і гаманець, а тому проблем з вибором виникнути не повинно.




Дитячі куртки на осінь для хлопчика

Дитячі куртки на осінь для хлопчика

Дитячі куртки на осінь для хлопчика

Дитячі куртки на осінь для хлопчика

Дитячі куртки на осінь для хлопчика

Дитячі куртки на осінь для хлопчика

Дитячі куртки на осінь для хлопчика

Дитячі куртки на осінь для хлопчика

Дитячі куртки на осінь для хлопчика
Читайте також
Дитячі весняні куртки для дівчаток
Дитячі весняні куртки для дівчаток
Весна взяла гору і, здається, теплі деньки вже не за горами! Саме час міняти дитині гардероб на більш легкий, весняний. Яку курточку вибрати
Дитячі куртки для хлопчиків - весна
Дитячі куртки для хлопчиків - весна
Ось і настала весна - теплі, сонячні дні все частіше приходять на зміну сірим холодним зимовим днях, а значить - пора змінити гардероб собі і діткам.
Дитячі весняні куртки
Дитячі весняні куртки
Комбінезон або куртку, - що краще вибрати для дитини? Цим питанням щодня задаються багато турботливих матусь. Адже сьогодні таке розмаїття моделей,
Дитяча куртка-парку
Дитяча куртка-парку
Куртки-парки грунтовно осіли в нашому гардеробі, не тільки дорослому, але й в дитячому. Багатьом батькам за душі фасон цих виробів, адже вони добре
Зимові куртки для дітей
Зимові куртки для дітей
Вибір дитячого одягу на зиму - ціла наука. Зимова куртка для дитини, в першу чергу, повинна бути теплою, водовідштовхувальним і малюкові в ній
Осінні дитячі куртки
Осінні дитячі куртки
Осіння мінлива погода змушує батьків бігти в магазини за покупками для дітей, і, в першу чергу, це куртки. Як правильно вибрати дитині куртку на