Все про вагітність, пологи
і виховання малюка
» » Ознаки зачаття

Ознаки зачаття

31-01-2016, 19:50
3713
0
Ознаки зачаття
Не залежно від того, довгоочікувана вагітність або випадкова, організм майбутньої мами не сповільнить повідомити счастливице про її цікавий стан за допомогою характерних симптомів. Всупереч існуючій думці, що ні про яких ознаках зачаття до затримки менструації і мови бути не може, багато хто вже відбулися матусі стверджують, що знали про свою вагітність мало не на наступний день після статевого акту. Чи Так це, і які перші ознаки після зачаття існують, спробуємо розібратися.

Ознаки вагітності, відразу після зачаття


Гінекологи вважають, що перший тиждень, а то і перших 10 днів після зачаття чекати яких-небудь ознак настала вагітності не варто. Так як організм тільки починає процес перебудови і бурхлива реакція на такі зміни повинна початися дещо пізніше. Але, тим не менше, статистика говорить зворотне.
Пропонуємо ознайомитися з найбільш достовірними ознаками того, що зачаття відбулося вже на першому тижні після доконаного.

  • Перше, що жінка може помітити це імплантанційне кровотеча – характерна ознака зачаття, який з'являється на 6-10 день після запліднення.

  • Стомлюваність, апатія, сонливість, звичайно, симптоми неоднозначні, але можуть бути і наслідком активної вироблення прогестерону, необхідного для підтримки вагітності.

  • Підвищена базальна температура тримається протягом усієї другої фази менструального циклу і падає за день два до початку місячних. Якщо цього не сталося, висока вірогідність, що наступний ознака зачаття – затримка менструації, лише підтвердить припущення.

  • Наступний ознака цікавого положення, напевно, порадує майбутнього тата. Збільшення молочних залоз і чутливості сосків пояснюється підготовкою організму до майбутнього годування.

  • Проблеми з травною системою мабуть, найнеприємніше випробування на шляху до материнства. Нудота, блювання, діарея, здуття, метеоризм в тій чи іншій мірі затьмарюють вагітність кожної жінки. Пов'язані ці явища з гормональною перебудовою організму.

  • Ознаки зачаття
    Доповнити клінічну картину можуть головні болі , які найчастіше турбують майбутніх матусь, особливо на ранніх термінах.

  • Безперечно, вагомим приводом прогулятися в аптеку за тестом на вагітність стане затримка менструації іноді на тлі характерних болів внизу живота. Відсутність місячних вважається першим і основним ознакою зачаття і вагітності розвивається.

  • Крім того існують непрямі ознаки , такі як інтуїтивні відчуття, прикмети, сновидіння та інші симптоми, які не мають нічого спільного з медициною і здоров'ям.
Читайте також
Ознаки вагітності до місячних
Ознаки вагітності до місячних
Багато жінки з нетерпінням чекають чергової затримай, щоб підтвердити свої перші відчуття настання вагітності. Інші ж не помічають зовсім свого
Ознаки вагітності - тиждень
Ознаки вагітності - тиждень
Двушка, планують довгоочікувану вагітність так і не терпиться дізнатися, чи відбулося зачаття. Багато намагаються знайти найменші прояви вже на
1 тиждень вагітності - відчуття
1 тиждень вагітності - відчуття
Коли настала вагітність - довгоочікувана, але щаслива матуся ще не знає про це, напевно, вона шукає будь-які зачіпки, відчуття і ознаки доконаного
Відчуття в перші дні вагітності
Відчуття в перші дні вагітності
Коли пара довго планує вагітність, то очікування результату подібно борошні. Тоді, звичайно ж, молодим батькам хочеться якомога швидше дізнатися, чи
Може нудити на першому тижні вагітності?
Може нудити на першому тижні вагітності?
Вагітність може бути настільки бажаною, що жінка намагається відшукати в собі будь-яке підтвердження доконаного дива, вже з першого дня від
Через скільки днів після зачаття наступає вагітність?
Через скільки днів після зачаття наступає вагітність?
Процес зародження нового життя таємничий, воістину дивний і неймовірно складний! Для пари, яка планує дитинку, хвилюючим є питання, коли настає