Все про вагітність, пологи
і виховання малюка
» » Ознаки вагітності на 2 тижні

Ознаки вагітності на 2 тижні

31-01-2016, 19:53
3938
0
Ознаки вагітності на 2 тижні
Жінка, яка мріє стати матір'ю, хоче якомога раніше отримати свідчення того, що запліднення відбулося, і незабаром її мрія здійснитися. Вона починає прислухатися до всіх сигналів, які подає їй організм, в надії відчути зародження нового життя. Лікарі категорично спростовують можливість діагностувати вагітність терміном 1-2 тижні і не вважають, що є ознаки, на підставі яких можна говорити про її наявність.
Але деякі матусі все ж вважають, що вони відчули, коли всередині оселився чоловічок, буквально в перші години після зачаття. Можливо, це так і є, адже материнський інстинкт, штука багатогранна і до кінця нерозгадана. Більшість особливо чутливих вагітних відзначають, що перші ознаки вагітності вони відчули на 2 тижні.

Ознаки вагітності на терміні 2 тижні


Часті перепади настрою, які не спостерігалися до цього моменту. Виникає бажання усамітнитися, почуття радості раптово змінюється смутком або навіть сльозами. Деякі відзначають агресивність до оточуючих. Всі ці симптоми можуть бути ознаками ПМС і їх легко сплутати, якщо цей синдром спостерігався у жінки раніше.
Неприємні відчуття в області молочних залоз – груди стає хворобливою, але про збільшення розміру мова поки не йде.
Досить частим ознакою вагітності через 2 тижні після запліднення є поколювання або відчуття, що тягне низ живота. Якщо вони дуже інтенсивні і до них приєднується біль в попереку, то це може говорити про відшарування плодового яйця.
Коли термін передбачуваної вагітності 2 тижні, такі ознаки як ранкова нудота зустрічаються вкрай рідко. Зазвичай токсикоз починається після 5 тижня.
А ось зміна смакових пристрастей вже має місце на перших порах вагітності. Жінка сама не може зрозуміти, чому вона розлюбила деякі продукти і захотіла чогось несподіваного.
Головною ознакою вагітності може служити аналіз ХГЛ і хоча його показники ще невисокі, але вже відрізняються від невагітних.
Ознаки вагітності на 2 тижні

Якщо вже має місце затримка та її тривалість 2 тижні, то такі ознаки вагітності вже очевидні, і це можна встановити за допомогою звичайного аптечного тесту .
Як би те ні було, всі перераховані ознаки вагітності на 2 тижні відчує та жінка, яка готова і хоче стати мамою. А коли запліднення не було заплановано і сталося спонтанно, то скоріше всього майбутня мати не відчує цих ранніх симптомів, а дізнається про своє становище тільки після тривалої затримки і відвідування гінеколога.
Читайте також
Ознаки вагітності на 3 тижні
Ознаки вагітності на 3 тижні
Третій тиждень вагітності від моменту зачаття. Деякі майбутні матусі вже запідозрили зміни в своєму організмі і зародження нового життя. Інші ж досі
Ознаки зачаття
Ознаки зачаття
Жінки, які мріють випробувати щастя материнства, затамувавши подих чекають затримки місячних. Але 2 тижні - це так довго, і тягнутися вони цілу
Ознаки вагітності - тиждень
Ознаки вагітності - тиждень
Двушка, планують довгоочікувану вагітність так і не терпиться дізнатися, чи відбулося зачаття. Багато намагаються знайти найменші прояви вже на
1 тиждень вагітності - відчуття
1 тиждень вагітності - відчуття
Коли настала вагітність - довгоочікувана, але щаслива матуся ще не знає про це, напевно, вона шукає будь-які зачіпки, відчуття і ознаки доконаного
Відчуття в перші дні вагітності
Відчуття в перші дні вагітності
Коли пара довго планує вагітність, то очікування результату подібно борошні. Тоді, звичайно ж, молодим батькам хочеться якомога швидше дізнатися, чи
Перший тиждень вагітності – ознаки і відчуття
Перший тиждень вагітності – ознаки і відчуття
Коли вагітність бажана і давно очікувана, жінка з перших днів намагається шукати хоч найменші прояви свого нового стану, бажаючи знайти підтвердження