Все про вагітність, пологи
і виховання малюка
» » Як намалювати малюнок?

Як намалювати малюнок?

11-09-2015, 08:57
38506
0
Не всі діти, вперше взявши в руки олівець, малюють шедеври. І справа тут зовсім не в таланті, адже він спочатку є у кожної дитини.
З чого почати?
Важливо пояснити малюкові, як намалювати малюнки поетапно, щоб отримати хороший результат.
Приступати до такого малювання можна вже у віці 3-4 років, коли дитина вже свідомо ставиться до занять. Для початку слід вибирати картинки простіше, на яких зрозуміло описується, як з простих геометричних фігур можна отримати, наприклад, свинку або черепашку. Малюкам важливий і останній етап малювання – малювання картинки.




Як намалювати малюнок?

Як намалювати малюнок?





Як намалювати дитячі малюнки?


Коли дитина вже вміє малювати окремі предмети можна вже пробувати їх компонувати. Перед тим як намалювати простий малюнок потрібно обговорити що саме хоче дитина зобразити на ньому. Після цього на аркуші потрібно визначити місце розташування окремих деталей і приступати безпосередньо до малювання.
Досить просто намалювати всім відомого колобка на лісовій доріжці в оточенні квіточок і ягід. Ескіз робиться простим олівцем, а потім розфарбовується фарбами або фломастерами.
Як намалювати малюнок?

Як намалювати прикольні легкі малюнки?


Старші діти хочуть вже зображати смішних мультяшних героїв, і в цьому немає ніякої складності. За допомогою все тих же геометричних фігур (овала і кола) малюється тіло звірка, а інші деталі – пухнастий хвостик і мордочка робиться у вигляді штрихування. Залишається тільки розфарбувати малюнок будь-яким зручним способом.




Як намалювати малюнок?

Як намалювати малюнок?





За допомогою простого олівця можна легко намалювати улюблених тварин. Дівчатка дуже люблять зображати кінь. Це граціозне тварина вже напевно є в колекції іграшок. Для початку слід легкими штрихами намітити голову і морду тварини, а після цього приступати вже до промальовуванні таких дрібних деталей, як очі, вуха і грива.
Як намалювати малюнок?

Як намалювати цуценя: майстер-клас



  • Спробуємо намалювати з дитиною цуценя лабрадора – для дитини це буде непросто, але почнемо роботу з легкого – замість тіла буде овал, а головою послужить коло. Не обов'язково, щоб ці деталі мали ідеальні пропорції – все малюємо від руки. Тіло собаки буде розташоване приблизно на середині листа.

  • Як намалювати малюнок?

  • Тепер визначаємо місце розташування мордочки (коло), а навколо тіла-овалу намічаємо шию і лапки. Подушечки теж поки будуть у вигляді гуртків.

  • Як намалювати малюнок?

  • Півколом наносимо легкі лінії, які будуть позначати рівень очей і носа, його вже можна намалювати посеред мордочки. У лабрадора не стоячі, а довгі вушка висячі, вони повинні діставати до шиї тварини.

  • Як намалювати малюнок?

  • Продовжуємо промальовувати мордочку, роблячи її більш квадратної; намалювати лінію рота. Очі дуже виразні. Постарайтеся передати це з допомогою тіней у внутрішніх куточках.

  • Як намалювати малюнок?

  • Від мордочки переходимо до лапах і грудях. На плечах позначаємо зубчиками шерсть, малюємо пальці на лапках і додаємо хвіст.

  • Як намалювати малюнок?

  • Тепер за допомогою стирательной гумки прибираємо всі грубі жорсткі лінії, які не потрібні. Тепер щеня вже починає бути схожим на закінчений малюнок, але ще потрібно його доопрацювати.

  • Як намалювати малюнок?

  • Цуценяті необхідно надати «пухнастість». Для цього короткими штрихами, які наносяться в різні боки, відокремлюємо голову від тулуба і намічаємо «зморшку» посеред мордочки і брови цуценя.

  • Як намалювати малюнок?

  • Для того щоб надати нашому лабрадорчику обсягу, використовуємо штрихування на згинах лап і животику, а також на вухах. Одночасно вона служить тінню і візуалізується як шерсть.

  • Як намалювати малюнок?

  • Робимо тіні більш інтенсивними і малюнок готовий!


  • Намалювати такого песика буде під силу дитині 8-10 років. Але якщо малюнок вийшов не зовсім таким, що не варто загострювати увагу на невдачах, адже талант потрібно хвалити і тоді він неодмінно розкриється.
Читайте також
Як намалювати тигра?
Як намалювати тигра?
Тигр - величне створення, і діти дуже люблять таких тварин - вони впевнені, красиві і їх легко запам'ятати за оригінальним забарвленням. Тому, варто
Як намалювати білку?
Як намалювати білку?
Білочки - чарівні пухнасті створіння, діти просто обожнюють цих маленьких звірят. Пропонуємо вам спробувати зобразити з дитиною цих милих лісових
Як намалювати Смішариків?
Як намалювати Смішариків?
Героїв відомого і улюбленого всіма дітками мультсеріалу про забавних звіряток - смішариків сьогодні можна зустріти всюди на дитячих товарах -
Як намалювати зайця поетапно?
Як намалювати зайця поетапно?
Діти обожнюють тварин і, звичайно ж, малювати їх їм доставляє море задоволення! З маленькими дітками можна почати малювати мультяшних звіряток,
Як намалювати овечку?
Як намалювати овечку?
Дітки з ранніх років люблять малювати і, майже напевно, хочуть навчитися робити це красиво. Допоможіть дитині в його прагненні розвивати свій хист до
Як намалювати ведмедя?
Як намалювати ведмедя?
Багато дітей люблять зображувати тварин у своїх малюнках, тому ми продовжуємо серію покрокових майстер-класів для наших дітей. Сьогодні ми розповімо,