Все про вагітність, пологи
і виховання малюка
» » Весна своїми руками. Найоригінальніші ідеї виробів

Весна своїми руками. Найоригінальніші ідеї виробів

31-10-2016, 11:32
2290
0
Створити маленьку весну своїми руками на альбомному аркуші або у квітковій композиції, побачити її красу в ошатних прикрасах і костюмах – це значить засвоїти весняні вироби своїми руками . Нехай вони не відзначаються таким різноманіттям, як літні і практично всі присвячені темі сонця, квітів, весняних свят, але їх неповторна, довгоочікувана краса дозволяє займати перші місця за популярністю у малюків і дорослих.


Вироби на тему "Весна" своїми руками




Із завданням в дитячому саду або школі з виробами на тему «Весна» своїми руками справляються, звичайно, всі. Можна зробити простеньку аплікацію на тему «Весна » можна намалювати малюнок. А адже цікавих ідей, в яких втілився весняний дух, набагато більше. Причому, під силу виконання робіт навіть дітям, для яких такі заняття будуть відмінним приводом не тільки відточити свої навички майструвати, вирізати і клеїти, але й приводом побільше дізнатися про пори року, про природу, рослини і тварин.

Весна своїми руками. Найоригінальніші ідеї виробів


Невипадково які-небудь роботи своїми руками теми «Весна» завжди можна характеризувати словами ніжні, світлі, ажурні, легкі, повітряні. Жодних насичених, темних або неприродних відтінків в таких виробах бути не може, все повинно нагадувати про буяння весняної природи. Для дитячих весняних виробів буде дуже цікаво зробити цілу картину, головним матеріалом для якої будуть віскозні серветки різних кольорів, які використовуються в господарстві. Завдяки тому, що тканина ця чудово вирізається, практично не кришиться і добре тягнеться, вона дозволить виконати всі частини роботи: вирізати дрібні деталі, пришити або приклеїти на загальну основу і вже готову велику серветку натягнути на підрамник, щоб картину можна було повісити на стінку.




Весна своїми руками. Найоригінальніші ідеї виробів


Стовбур дерева потрібно вишити нитками муліне за допомогою простого шва. Прикладаючи листочки, пагорб з купинами, будиночок, кожну деталь пришиваємо до основі невеликою кількістю стібків. Коли вся робота буде закінчена, пропрасуйте її праскою, щоб вона стала максимально рівною і виглядала одношаровій. Після цього берете лист щільного картону, який буде грати роль підрамника (його розміри повинні бути не менше розміру серветки на незначну величину), до нього прикладаєте тканина, загибаете краю на виворітну сторону і приклеюєте клеєм швидкої дії. Вгорі на картон приклеюєте петлю з стрічки і фіксуєте її з вивороту аркушем паперу, це робиться для створення кріплення.

Весна своїми руками. Найоригінальніші ідеї виробів


Для мам навесні настає ще один привід самостійно майструвати костюм для дітей для численних весняних ранків та вистав, благо, приводів з березня по травень для цього предостатньо. Цілком костюм Весни своїми руками можна і не шити, особливо, якщо вам більше до душі майструвати вироби, ніж кроїти. Ви можете взяти просте однотонне плаття зеленого кольору, але доповнити образ святковими аксесуарами, такими як, наприклад, вінок ніжних квітів з холодного фарфору або ж показане на фото нижче квіткове намисто, пов'язане гачком.

Весна своїми руками. Найоригінальніші ідеї виробів


Незважаючи на гадану складність, це ніжне прикраса зовсім не так дивно в роботі. Його основний секрет у тому, що переплетення стебел і листя проліска зроблено на основі вощеного шнура, який використовується при виготовленні біжутерії ручної роботи і продається в магазинах хенд-мейду. Шнур обв'язується стовпчиками зеленої пряжі, потім кількість рядів збільшується (хвостики шнура залишаємо вільними, щоб його можна було зв'язати). В процесі обв'язування в'язку почне «крутити» і це створить той самий цікавий візуальний ефект. Коли ви з'єднаєте кілька шнурів між собою, прикріпіть не них в'язані квіточки і обв'язані великі дерев'яні намистини, ви отримаєте прикраса, в якому і мамі буде не соромно піти на будь-весняне свято.


Вироби весна своїми руками




Окремо варто поговорити не про дитячу творчість або роботах присвячених їм, а про виробах весни своїми руками , головна місія яких – прикрашати навколишній простір. Вони можуть стати відмінним сезонним доповненням до традиційного інтер'єру вашої квартири, подарувати йому новий, оновлений дух без якого б то значних фінансових вкладень.








Весна своїми руками. Найоригінальніші ідеї виробів


Перший приклад оформлення до весни своїми руками простий квіткової композиції показує, наскільки гарну роботу можна зробити, використавши непридатний матеріал, адже такі ніжні проліски зроблені з пластикових ложок і соломинок для коктейлів. В якості допоміжного матеріалу тут застосовують пластилін і гофрований папір, а оформити вазу або ємність для композиції ви можете по своєму смаку, будь то кошик, як у прикладі, або ж невелика вазочка.

Весна своїми руками. Найоригінальніші ідеї виробів


Не менш красиво виглядає букет жовтої мімози, матеріалом для якої став кольоровий фоамиран. Цей матеріал вже по достоїнству оцінили рукодільниці за його відмінні властивості: пластичність, тягучість, гнучкість, пружність. Словом, це схоже на поєднання в одній роботі переваг тканини, паперу та пластиліну, квіти виходять об'ємними, яскравими, так схожими на справжні. Каркас для квітів виготовлений з гнучкого дроту, зверху задекорированной зеленої гофрованої папером. А самі суцвіття і листочки прикріплюються до каркаса за допомогою невеликих крапель термоклея.
Читайте також
Новорічний олень. Як зробити своїми руками?
Новорічний олень. Як зробити своїми руками?
Серед різноманітних символів Нового Року, виробів своїми руками , які ми виготовляємо до улюбленого свята, особливо виділяється новорічний олень .
Новорічний півень. Робимо своїми руками
Новорічний півень. Робимо своїми руками
Новорічний півень – це відмінна виріб наближається до 2017 року, адже саме ця горда і квітчаста птах буде йому протегувати. Ви без проблем зможете
Аплікація
Аплікація "Первоцвіти"
Первоцвіти - символи початку весни і пробудження природи. І, знайомлячи дитину з навколишнім світом і законами природи, можна запропонувати йому
Вироби на Олімпіаді своїми руками
Вироби на Олімпіаді своїми руками
Олімпійські ігри - справжнє свято світу і спорту! Щоб ваша дитина перейнявся їх духом, запропонуйте йому зробити цікаві поробки на олімпійську