Все про вагітність, пологи
і виховання малюка
» » Вчимося вигравати у покер. Як правильно грати в покер: поради та секрети успішної гри

Вчимося вигравати у покер. Як правильно грати в покер: поради та секрети успішної гри

4-12-2018, 11:25
602
0
На перший погляд може здатися, що покер досить складна в розумінні гра. Однак це не зовсім так. Для розуміння основ і вивчення стратегій знадобиться лише кілька хвилин. Але засвоєння інформації – це півсправи. Знадобляться роки, щоб до автоматизму вдосконалити власні навички і зробити покер стабільним джерелом доходу.

Секрети покеру

Як вигравати? Для новачків існує основне правило покеру: намагатися розуміти і контролювати баланс між простою розвагою і грошовими витратами, які можуть стати суттєвими. Перш ніж стати професійним гравцем, потрібно вивчити п'ять основних порад, як правильно грати в покер і вигравати.
Вчимося вигравати у покер. Як правильно грати в покер: поради та секрети успішної гри

Рівень агресивності

Головний і єдиний спосіб перемагати – робити ставки. Для того щоб отримати великий виграш, потрібно зробити багато ставок. Покер – гра, що вимагає розрахунку і агресії з боку гравця. Після того як людина опанує основи, можна буде посилити агресію.


Більшість початківців гравців намагаються бути обережними. Наприклад, замість бета грають чеком. При сильній стартовою руці можна діяти куди агресивніше. При повному столі потрібно намагатися виключати гравців, що мають слабку руку. В іншому випадку вони повинні будуть платити, щоб залишитися в грі. На перших порах потрібно позбутися від більшої кількості людей. Наприклад, якщо початкову кількість гравців – 5 осіб, то шанси на успіх складають всього 20 %. Якщо залишається лише один суперник, то шанси виграти - 50 %. При обережному підході інші зрозуміють, що ви слабкий опонент і не несете особливої загрози для них. Більш досвідчені гравці легко зможуть вибити вас з гри. Якщо ви будете робити ставки, то опоненти подумають, що саме у вас сильна рука. Відповідно, почнуть виходити з гри.


Вчимося вигравати у покер. Як правильно грати в покер: поради та секрети успішної гри
Потрібно усвідомлювати, що більш агресивний підхід допоможе легко допомогти зірвати великий куш. При наявності виграшної комбінації потрібно намагатися витягти максимум вигоди. Саме агресія допоможе зробити гру захоплюючою та інтригуючою. Чи можна виграти в покер, постійно використовуючи агресивний підхід? Важливо розуміти, що одного цього буде недостатньо. Оскільки гравець при постійній агресії буде втрачати кошти, ризикуючи грати зі слабкою рукою.

Вчасно піти

Якщо відбувається постійний програш за столом, і гравець нічого не може вдіяти з цим, потрібно негайно покинути стіл. В іншому випадку збільшується шанс втратити весь банкролл в найкоротші терміни.
Вчимося вигравати у покер. Як правильно грати в покер: поради та секрети успішної гри

Наявність терпіння

Агресивна поведінка не означає, що потрібно моментально вкладати всі гроші на слабку руку або йти ва-банк, щоб мати шанс зловити відповідну карту на рівері. При такому підході гравець швидко зменшить розмір власного стека. Основне правильно розумного гравця – знайти момент, коли потрібно скинути набагато більше рук, що розігрується. Такий спосіб досить нудний, оскільки доведеться багато часу сидіти за столом без діла, дивлячись, як інші грають і роблять ставки. Важливо пам'ятати, що потрібно спиратися тільки на розрахунок середніх чисел. При такому підході більшість карт, які будуть роздані, виявляться програшними. При відсутності сильної руки потрібно як можна швидше позбутися і скинути карти, тим самим вийшовши з гри. Вільний час, який буде між партіями, які можна витратити на вивчення манер і звичок інших. Бути може, можна буде знайти яку-небудь особливість певного гравця, на якій згодом можна буде зіграти.
Вчимося вигравати у покер. Як правильно грати в покер: поради та секрети успішної гри
Варто зазначити, що для того щоб правильно грати в покер і вигравати, потрібно буде набратися терпіння для моменту з сильною рукою. У такому випадку шанси на виграш будуть помітно вище. А коли вже з'явитися сильна рука, можна буде діяти максимально агресивно.

Виглядати свою мету

В покері величезне значення мають суперники. Щоб мати можливість обіграти своїх суперників, потрібно передбачити можливий варіант подальших подій. Наприклад, занадто нахабні і дурні суперники, маючи слабку руку, намагаються грати агресивно. В такому випадку можна бути впевненим, що згодом такий гравець продовжить грати агресивно, не боячись втратити все. Також при пропуску гри можна уважно поспостерігати за всіма опонентами за столом. Відбуваються ситуації, коли учасники просто подають сигнали. Тому, щоб мати більше шансів на виграш в покер, потрібно навчитися читати манеру гри кожного суперника. Чим швидше це відбудеться, тим швидше людина зможе вигравати в покері великі суми.
Вчимося вигравати у покер. Як правильно грати в покер: поради та секрети успішної гри

Аналіз у довгостроковій перспективі

Кожен окремий початківець гравець постійно терпить невдачі. Зрозуміло, це пов'язано з браком відповідного досвіду. Одних знань (правил гри) просто не вистачає. Такі програші не повинні бентежити. Треба просто постійно вдосконалюватися, враховувати власні помилки.
Бувають ситуації, коли відбуваються помилки в нешкідливих ситуаціях. Тому, щоб шанси на успіх росли, потрібно аналізувати власні недоліки і намагатися не допускати їх у майбутньому. Бажано завести щоденник, в якому гравець зможе записувати власні помилки на початковому етапі. Не найгіршим способом зменшити кількість поразок стане постійна практика. Більшість професійних гравців у покер радять новачкам грати не на гроші. Зігравши тисячу ігор, людина зможе придбати необхідний досвід і зможе впевненіше діяти в кожній окремій ситуації. Також професіонали радять постійно самовдосконалюватися. Бажано постійно переглядати уроки, поради, тренінги відомих гравців у покер, які намагаються поділитися відповідним досвідом з новачками. Лише такий підхід допоможе починаючому аналізувати свою гру і покращувати її в довгостроковій перспективі.
Вчимося вигравати у покер. Як правильно грати в покер: поради та секрети успішної гри

Розвиток власних навичок

Останній пункт чимось схожий з попереднім, однак має деякі відмінності. На перших порах новачок повинен вивчити всі основи і тонкощі гри в покер. Потім, після вивчення основної бази, гравець повинен намагатися застосовувати свої знання в грі. Бажано почати тренування без грошей. Іншими словами, в Інтернеті можна пограти онлайн, не витрачаючи на це кошти.

Вчимося вигравати у покер. Як правильно грати в покер: поради та секрети успішної гри
Як правильно грати в покер і вигравати реальні грошові кошти? Враховуючи даний рада, можна розвинути власні професійні навички. Також людина зможе зрозуміти для себе самого як правильно виграти в покер на тривалій дистанції. Додатково варто вивчити всілякі стратегії. Бути може, одна з них зможе зацікавити гравця, і надалі він вдосконалить її і стане дотримуватися кожен раз. Після того як людина зможе побачити прогрес у власній грі, можна почати грати на гроші. Важливо враховувати, що в тренуваннях беруть участь прості новачки і любителі, які також практично нічого не знають про покер. Граючи на гроші, можна отримати необхідний досвід від вже більш майстерних гравців. Бажано починати з байнов до 5 доларів. Після того як почнеться прогрес у грі, можна переходити на великі суми, завдяки чому можна виграти в покер чималу суму вже в найближчому майбутньому. Додатково слід переглядати різні блоги людей, яким це заняття приносить постійний дохід. Як правильно грати в покер і вигравати, намагаючись постійно аналізувати власну гру? Щоб отримувати прибуток на тривалій дистанції в покер, потрібно постійно вивчати новий матеріал і бути в курсі останніх подій. Додатковий аналіз кожної окремої гри допоможе одразу визначити манери кожної людини за столом і вибрати відповідну стратегію, яка допоможе виграти грошей у кожної сесії. У кінцевому рахунку, саме саморозвиток допоможе перетворитися гравцю з новачка до професіонала.

Узагальнення

Чи Реально виграти в покер новачкові? Кожен окремий гравець у покер у своїй кар'єрі опинявся в поганій сесії. Але після втрати банкролла не варто впадати у відчай. Важливо пам'ятати, що навіть професійні гравці в покер втрачали кілька тисяч, а то й сотень тисяч доларів за сесію. Однак вони не здавалися, після першої поразки. Вони намагалися робити висновок, аналізувати власні помилки і наступного разу поверталися підготовленими. Відповідаючи на питання, як грати в покер, щоб вигравати треба розуміти, що розмір виграшу буде залежати безпосередньо від людини. Лише дотримуючись перерахованих вище рад, кожен окремий новачок зможе дорости до професіонала.
Читайте також
Як зробити зомбі з пластиліну для себе
Як зробити зомбі з пластиліну для себе
Щоб зрозуміти, як зробити зомбі з пластиліну, варто переглянути сюжети гри, створити для себе ескіз персонажа. Графіка гри не надто складна, тому
Оверлок або коверлок: чим відрізняються, що краще, плюси і мінуси
Оверлок або коверлок: чим відрізняються, що краще, плюси і мінуси
У кожного, хто захоплюється кравецьким справою, в певний момент виникає бажання розширити домашній парк швейної техніки. Постає питання – що купити,
Сукня-комбінація: викрійка своїми руками
Сукня-комбінація: викрійка своїми руками
Величезна кількість людей цікавиться технологією побудови викрійки сукні-комбінації. Адже цей предмет гардероба, ледь був запропонований дизайнерами,
Голандський захист у шахах
Голандський захист у шахах
Голандський захист у шахах: розбір, можливі пастки і як правильно її виконувати. Докладний розбір техніки шахів. "Кам'яна" захист, гамбіт Стаунтона,
Гра
Гра "Камінь-ножиці-папір"
Камінь-ножиці-папір - не тільки захоплююча гра, але і свого роду генератор випадкового вибору. Суть її полягає в показывании на руках одного з трьох
Як правильно тримати новонародженого?
Як правильно тримати новонародженого?
Молоді батьки часто не знають, з якого боку підійти до немовляти. Тому правильно тримати новонародженого мами і тата навчаються з перших же днів. І