Все про вагітність, пологи
і виховання малюка
» » Саморобний квітка з туалетного паперу

Саморобний квітка з туалетного паперу

3-01-2019, 19:44
1798
0
Навіть з туалетного паперу можна зробити красиві квіти, які дивують своєю величчю і різноманітністю. Для роботи потрібна тільки туалетний папір і нитки. Є кілька моделей кольорів, які особливо легко зробити з підручного матеріалу.

Які квіти можна зробити з туалетного паперу

Навіть при використанні такого матеріалу, як туалетний папір, можна отримати красиві і ефектні вироби. Особливо чудовими виходять квіти. Які квіти з туалетного паперу можна зробити швидко і легко:
  • Троянди.
  • Півонії.
  • Тюльпани.
  • Гвоздики.
  • Лілії.
  • Бутони саме цих кольорів просто зробити з легкого матеріалу. При цьому квіти виходять зовні ідентичними натуральним зразкам.

    Які інструменти і матеріали потрібні для виготовлення

    Найбільш легкий варіант квітки з туалетного паперу - це гвоздика або півонії. Для виготовлення бутонів потрібні такі інструменти та матеріали:
  • Рулон туалетного паперу. Краще вибирати білу тришарову. При роботі полотно не буде ділитися, рватися, сильно мяти. Всі елементи вироби будуть лягати плавно і легко. Можна використовувати не тільки білу основу, але і кольорову.
  • Потрібна звичайна швейна нитка, за допомогою якої буде проводитися кріплення всіх частин бутона.
  • Гнучка дріт з м'якою щетиною. Завдяки такому варіанту можна надати квітці більш реалістичний вигляд.
  • Додатково можна використовувати спеціальні вставки, які будуть імітувати серединку квітки.
  • Саморобний квітка з туалетного паперу
    В процесі роботи не використовуються ножиці, так як всі загини, переходи і з'єднання формуються за принципом техніки орігамі. Для роботи з дротом можна використовувати затискачі або пасатижі.


    Виготовлення квітів

    Фото квітки з туалетного паперу може порадувати своєю оригінальністю і схожістю з натуральним. При цьому принцип виготовлення абсолютно простий.
  • Для виготовлення півонії або гвоздики використовується один алгоритм, а лише в кінці проводиться обробка. Спочатку потрібно скласти гармошкою 6 або більше шматочків паперу між собою. Перев'язати ниткою складені листочки посередині. Розправити отримані пелюстки. Якщо виготовляли півонія, то подальша обробка не потрібна. Якщо формували гвоздику, то потрібно верхівки пелюсток трохи надірвати руками.
  • Саморобний квітка з туалетного паперу
  • Щоб зробити троянду або тюльпан, необхідно знайти підходящу для себе по складності схему орігамі.
  • Щоб зробити лілію, треба відріз папери зібрати в гармошку. Далі згорнути нещільної трубочкою гармошку. З одного боку зв'язати трубочку. Вільний край потрібно розправити.
Читайте також
Змія з паперу своїми руками: три простих покрокових інструкції
Змія з паперу своїми руками: три простих покрокових інструкції
Саморобні змії можуть стати учасниками багатьох дитячих ігор, прийнявши на себе роль головного лиходія, якого героїчно перемагає відважний герой.
Величезна квітка з гофрованого паперу своїми руками: покроковий майстер-кла ...
Величезна квітка з гофрованого паперу своїми руками: покроковий майстер-кла ...
Великі об'ємні квіти з гофрованого паперу - стильне, швидке і недороге прикраса, відповідне до будь-якого свята. Наприклад, дня народження, дитячому
Букет троянд з кольорового паперу в мініатюрі. Покроковий майстер-клас
Букет троянд з кольорового паперу в мініатюрі. Покроковий майстер-клас
З кольорового паперу можна зробити чудовий букет троянд у мініатюрному форматі . Над їх виготовленням можна експериментувати, щоб в результаті
Вироби з туалетного паперу
Вироби з туалетного паперу
Іноді під рукою не виявляється потрібних матеріалів для виробів, а дитина бажає творити. Що робити? Озирнутися навколо і включити уяву. Адже дитячі
Квіти з гофрованого паперу
Квіти з гофрованого паперу
Півонії - дуже красиві квіти, але тривалість їх цвітіння невелика, а зрізаними вони радують нас у вазі разом менше. Якщо ви хочете прикрасити будинок
Об'ємні квіти з паперу
Об'ємні квіти з паперу
Об'ємні квіти і паперу - настільки багатогранна тема ідей для творчості, що цим мистецтвом захоплюються не лише діти, але і дорослі. Починаючи з