Все про вагітність, пологи
і виховання малюка
» » Тримач туалетного паперу своїми руками: кілька цікавих варіантів

Тримач туалетного паперу своїми руками: кілька цікавих варіантів

22-01-2019, 07:58
770
0
Як підраховано вченими, людина дуже багато часу свого життя проводить у туалеті. Тому багато хто намагається цю частину житлоплощі декорувати по-особливому. Деякі роблять в туалеті полиці для журналів та книг, щоб не витрачати час даремно, встановлюють настінні або підлогові фігурки улюблених персонажів, кімнатні квіти. Одним з важливих аксесуарів туалетної кімнати є утримувач для паперу. У продажу представлено не так багато варіантів таких виробів. Це або дешеві пластикові вироби, або більш дорогі екземпляри з нержавіючої сталі. Дуже банально і нудно. Але людина, що володіє фантазією і люблячий створювати затишок в квартирі, запросто зробить унікальний тримач туалетного паперу своїми руками, тим більше що це зовсім не складно. Не потрібно володіти особливими навиками і вміннями, щоб зібрати таку саморобку з підручних коштів. У хід може піти будь-який підручний матеріал.


У статті розглянемо, як можна зробити тримач туалетного паперу своїми руками з клаптиків тканини, що залишилися після пошиття сукні, з залежалися в комірчині пластикових або металевих труб, звичайної мотузки або дерева. Зразки таких виробів, представлених на фотографіях у статті, допоможуть зробити саморобку самостійно в домашніх умовах. Всі вироби досить прості, тому з роботою впорається і молода господиня, і чоловік. Головне - бажання зробити унікальним тримач туалетного паперу і своїми руками створити затишну атмосферу навіть в туалеті.

Тканинний варіант

Якщо у вас вдома є швейна машинка, то дуже просто зшити таку милу сову. Достатньо взяти невелику смужку тканини і клаптики різних кольорів для аплікації сови. Не потрібно бути художником, щоб намалювати викрійку з великими "вухами" і поєднати різні тканини між собою внутрішніми швами.


Тримач туалетного паперу своїми руками: кілька цікавих варіантів
Очі потрібно вирізати з листів фетру трьох різних кольорів. Бант складається з смужки тканини і перетягується по центру невеликим відрізком. У зроблений своїми руками тримач туалетного паперу повинен вільно поміщатися рулон. Зверху вироби пришивають тканинну петельку, щоб її можна було підвісити на гачок. Цей варіант - самий гігієнічний з представлених, так як тканина прикриває всю поверхню паперу, і на неї не сідає пил. До того ж така сова обов'язково сподобається дітям.

Виріб із труб

Зробити тримач для туалетного паперу своїми руками можна і в індустріальному стилі. Для цієї мети можна використовувати як металеві труби з поворотними фітингами, так і пластикові сучасні сантехнічні вироби. Для виконання такого власника достатньо взяти три шматка рівною труби, два коліна і трійник для прикріплення до стіни.
Тримач туалетного паперу своїми руками: кілька цікавих варіантів
З пластиком працювати набагато простіше, однак метал виглядає солідніше. Його можна пофарбувати в будь-який колір, чого не зробиш з пластиком.

Тримач для дачі

В інтер'єр дерев'яного туалету на дачній ділянці відмінно впишеться оригінальний тримач, зроблений із звичайної розгалуженої гілки. Виберіть підходящий стовбур старого дерева і відрізати шматок деревини з стирчить в бік міцною гілкою. Протилежну сторону обробіть рубанком або зріжте лобзиком. Кору можна не знімати, але все спіли обов'язково обробіть наждачним папером.
Тримач туалетного паперу своїми руками: кілька цікавих варіантів
Покрийте поверхню акриловим лаком мінімум два рази і прибийте або пригвинтіть до вагонки на стіні. Можна з спилювання дерева оформити поличку зверху - наприклад, для декоративної свічки.

Морська тематика

Мотузковий тримач зробити легко, проте знадобиться досить товста мотузка для основної деталі, дві тонкі мотузки для зв'язування по краях обрізання кінців і прикріплення до карабінів.
Тримач туалетного паперу своїми руками: кілька цікавих варіантів
На стіну кріпиться звичайний металевий гачок і на нього надягають відразу два карабіна, утримують мотузку. Зазвичай такий канат використовується на флоті, так що якщо у вас в родині живе моряк, то можете йому організувати оригінальний сюрприз, зробивши тримач для паперу в туалет з товстої корабельної мотузки. Це викличе ностальгію і приємні спогади про роботу на судні.

Тримач туалетного паперу з дерева своїми руками

Для виготовлення предмета інтер'єру, як на фотографії нижче, досить придбати одну невелику дошку сосни або їли. Це дешева деревина, з якою легко працювати. Для додання деталей конструкції необхідної форми скористайтесь електричним лобзиком. Коли полиця для журналів і туалетного паперу скручена шурупами, її потрібно обробити наждачним папером.
Тримач туалетного паперу своїми руками: кілька цікавих варіантів
Полицю можна пофарбувати в будь-який колір акриловими фарбами або покрити лаком, зістарити поверхню металевою щіткою або натерти воском. Циліндричну палицю для рулону паперу роблять знімною. Щоб помістити її на протилежних стінках вироби, прикріплюють дугоподібні виїмки. Тепер ви знаєте, як зробити тримач для туалетного паперу своїми руками. Покрокове опис роботи допоможе вам створити оригінальну річ швидко і легко.
Читайте також
Саморобний квітка з туалетного паперу
Саморобний квітка з туалетного паперу
Навіть з туалетного паперу можна зробити красиві квіти, які дивують своєю величчю і різноманітністю. Для роботи потрібна тільки туалетний папір і
Змія з паперу своїми руками: три простих покрокових інструкції
Змія з паперу своїми руками: три простих покрокових інструкції
Саморобні змії можуть стати учасниками багатьох дитячих ігор, прийнявши на себе роль головного лиходія, якого героїчно перемагає відважний герой.
Як зробити скарбничку з пляшки своїми руками
Як зробити скарбничку з пляшки своїми руками
Як створити з пляшки свиню-скарбничку. Перелік матеріалів, які можуть знадобитися. Покрокове керівництво по створенню вироби. Рекомендації: як
Вироби з туалетного паперу
Вироби з туалетного паперу
Іноді під рукою не виявляється потрібних матеріалів для виробів, а дитина бажає творити. Що робити? Озирнутися навколо і включити уяву. Адже дитячі
Пожежна машина своїми руками
Пожежна машина своїми руками
Героїчна праця пожежників завжди захоплює і приваблює дітей. Запропонуйте малюкові зробити саморобку пожежну машину своїми руками - він із
Як зробити з паперу замок?
Як зробити з паперу замок?
Багато діти захоплюються історіями та іграми про середньовічних лицарів. І в силах дорослих зробити гру ще цікавіше, змайструвавши для цього замок,